Bar d' O een stek aan het water. Welkom!

Uitbaters en geboren Knokkenaars Christophe Uyttendaele en Amélie Neirynck verwelkomen je voor een stranddag om nooit te vergeten!

Met zorg en oog voor detail wordt het strand dagelijks opgezet. Samen met de enthousiaste medewerkers maken zij van u stranddag een feestdag.

Bekijk Foto's

Amélie is opgegroeid aan het Rubensplein. De boulevard van bloemenwinkels aan de blauwsteen voor de stranden waren tijdens de zomermaanden dagelijkse activiteit. Naast bloemen werden er ook koekjes, melk en suikertjes verkocht voor bij de koffie. Deze kreeg ze mee uit het restaurant van haar ouders. Alles moest uiteraard betaald worden in lokale munt, met couteautjes. Wist je dat de papieren bloemen in Knokke-Heist enkel te koop zijn met deze speciale getande schelp.

Christophe bracht het grootste deel van zijn jeugd door op het strand. Met het strand als achtertuin was dit de ideale plaats om urenlang te voetballen. Werken op strand is de rode draad door zijn leven. Gestart als jobstudent, later enkele jaren vast in dienst. Hij heeft een periode de zee geruild voor de stad. In de zomer werd steevast het verlof opgenomen om op strand te kunnen werken. In 2013, na heel wat eb en vloed, besloot hij zijn droom te realiseren: een eigen strand.